30 August 2013

Ciabatta z fetą, pomidorkami i bazylią z extra vergin





Dzisiaj wegetariańsko;]  Miałam ochotę na ciabatte na śniadanie z moim fromage z serka fety i ricotty z ziołami i czosnkiem, dodatkiem były pomidorki z bazylią a wszystko to z odrobiną extra vergin.  
Moje smaki:)

Miłego weekendu !



s k ł a d n i k i :

ciabatta
ser feta
ser ricotta
ząbek czosnku
tymianek
lubczyk
zioła prowansalskie
pomidor
bazylia
pieprz
extra vergin









2 comments:

  1. Fromage można też pomieszać z innymi serkami. Ciekawa jestem jakby to było z serkiem kozim, mascarpone i wędzonym? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musisz koniecznie spróbować M i podzielić się tu wrażeniami:) Ja już mnóstwo wariacki na temat fromage przerabiałam i każde było na swój sposób interesujące.

      Delete