18 March 2014

Grzanki z Camembert, Gruszką i koperkiem







Dzisiaj przekąska, która znika za szybko;)

Bagietka nadziana masełkiem czosnkowo - koperkowym, zapieczona.

Na niej ułożone na świeżo plasterek camemberta i plasterek gruszki z konfiturą malinową i posiekanym koperkiem.

Mniaaam. Spróbujcie w zaledwie 6 minut taki efekt.


Zapraszam jeszcze na BAGIETKĘ Z GRUSZKĄ

lub









12 comments:

  1. Mmm :) Pyszności!! Widzę, że i u Ciebie i u mnie króluje pleśniowy ser ;)) Ściskam!

    ReplyDelete
  2. mmm... wygląda tak apetycznie! aż żałuję, że już jestem po śniadaniu :)

    pozdrawiam :)

    ReplyDelete
  3. Ser camembert uwielbiam pod kazdą postacią, tak więc jestem bardzo na tak względem takie zestawu :)))

    Miłego dnia życzę, buziaki
    Marysia

    ReplyDelete
  4. Niebiańskie śniadanko ,no nic tylko zajadać.

    ReplyDelete
  5. Cudowności. Połączenie godne mistrzów! :)

    ReplyDelete
  6. Ahh jedno z ulubionych połączeń... rozpływam się na widok Twoich zdjęć ;))

    ReplyDelete
  7. Toż to istne niebo w gębie.... :))

    ReplyDelete
  8. połączenie camemberta i owoców to moja wielka słabość! cudownie wyglądają te bagietki

    ReplyDelete
  9. Nominowałam Cię do zabawy Liebster Blog Award - szczegóły znajdziesz tutaj http://www.brulionspadochroniarza.pl/2014/03/jabecznik-maslankowy.html, zapraszam :)

    ReplyDelete
  10. Ale pyszna przekąska, muszę też coś z camembert wykombinować :) Bo ostatnio pożeram w całości po prostu do wina :)

    ReplyDelete