24 June 2014

a lazy breakfast, CROISSANT PROSCIUTTO AND GOAT CHEESE






Bywają dni kiedy wyleguję się na kanapie lub łóżku do południa i za żadne skarby nie mam ochoty zmieniać tego leniwego stanu.  

Dzisiaj przypada ten dzień. Mam zamiar rozkoszować się tym cudownym dniem i rozpieszczać do granic przyzwoitości. 

Zajadać się croissantem z prosciutto, serem kozim i suszonymi pomidorami i popijać latte. 

A na obiad zjeść ciepłą obłędną bagietkę. 

Miłego leniwego dnia życzy Back Taste.






23 comments:

  1. To jest pyszne!!! A zdjęcia rewelacyjne, jak dla mnie pełna profeska

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miło mi, dziękuję.

      Pozdrawiam Was:)

      Delete
  2. mmm... jakie pyszne śniadanie.. :)

    ReplyDelete
  3. Ostatnio delektuje się kozim serem, wiec że czesto nadaje smaku daniu czy przystawce.
    Super propozycja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Robiłam ostatnio zapiekankę z dodatkiem koziego sera, obłedna wyszła:)

      Delete
  4. Też bym chciała poleniuchować w tak pysznym towarzystwie.

    ReplyDelete
  5. Pyszne leniuchowanie :))

    ReplyDelete
  6. Boziuu, takie lazy to ja rozumiem...;) Pięknie!

    ReplyDelete
  7. Smakowite i intrygujące, ponieważ te rogaliczki przynajmniej mi kojarzą się głównie ze słodkimi dodatkami:-) pozdrawiam ciepło:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pozdrowienia:)

      Ja wcinam croissanty na wszelkie możliwe sposoby:)

      Delete
  8. croissant na wytrawnie - najlepiej! :)

    ReplyDelete
  9. Lazy breakfast? To dla mnie? To kiedy mam wpaść...? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zawsze jesteś mile widziana, wpadaj:)

      Delete
  10. Ja też się przyłączam!! ;) Tylko jeszcze trochę muszę posiedzieć w pracy :(

    ReplyDelete
  11. Cudowny croissant z dodatkami :)

    ReplyDelete