6 January 2015

TOST Z JAJKIEM, BEKONEM I AWOKADO





Dzień dobry w Styczniu !

Wracamy powoli do normalnego rytmu,  leniwie nie co, nie da się ukryć. Styczeń u mnie zapowiada się spokojnie, będę miała na pewno więcej czasu wolnego. Z czego bardzo się cieszę, gdyż będę mogła skupić swoją uwagę w pełni na przyjemności gotowania.

Na początek coś na ciepło, tost z chrupiącym bekonem, jajkiem sadzonym, pomidorkami, awokado i szczypiorkiem. Pycha i co ważne gotowe w 5 minut:) takie śniadania uwielbiam.





s k ła d n i k i :


jajko sadzone

bekon usmażony

szczypiorek

pomidorki

awokado

sól

pieprz

extra vergine

tost






5 comments:

  1. U Ciebie jak zwykle elegancko!

    ReplyDelete
  2. Wypasione! :) Lubię jak jest dużo dodatków.

    ReplyDelete
  3. Ale pysznie wygląda!
    Dorotko, nominowałam Cię, jeśli masz ochotę , zerknij - http://doodorka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. To musi być bardzo smaczne - ale te kalorie... ;)

    ReplyDelete