6 May 2014

BAGIETKA Z BEKONEM, MOZZARELLĄ I SOSEM CHRZANOWYM







Another suggestion for a hot baguette. 

This time with crispy bacon, mozzarella, sun-dried tomatoes, basil and horseradish sauce.

And all together, baked in the oven.




Kolejna propozycja na gorącą bagietkę.

Tym razem z chrupiącym bekonem, rozpływającą się mozzarellą, suszonymi pomidorami, 

bazylią i sosem chrzanowym.

A wszystko razem zapieczone w piekarniku.


s k ł a d n i k i :

bagietki

suszone pomidory

mozzarella

bazylia

bekon

sos chrzanowy

pieprz 









20 comments:

  1. oj ale bym zjadła taką bagietkę! a wszystko co z chrzanem - uwielbiam! :-) pozdrawiam :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sos chrzanowy zaraz koło czosnkowego to mój ulubiony.

      Pozdrawiam:)

      Delete
  2. Znakomita bagietka na kolację :D mniam

    ReplyDelete
    Replies
    1. I nie tylko kolacje, obiad też jest ok, na szybko!

      Delete
  3. prosty pomysł a w smaku zapewne bajeczny!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak, szybki i prosty ale czy to nie o to właśnie chodzi:)?

      Delete
  4. Przepysznie wygląda ta bagietka, idealna na kolację :)

    ReplyDelete
  5. Poproszę jedną na. dzisiejszą kolację... :))
    Pozdrawiam :)

    ReplyDelete
  6. O świetnie, że tu trafiłam w porze kolacji :-) pędzę do kuchni :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ciekawa jestem co tam zrobiłaś:)

      Delete
  7. Przepyszne takie bagietki :P Super! :)

    ReplyDelete
  8. mmm.... ależ pyszności... kocham takie bagietki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wciąż szukam najsmaczniejszej bagietki zapiekanej:) Chyba zrobię konkurs!

      Delete
  9. Jak zwykle u Ciebie pysznie i pięknie!

    ReplyDelete
  10. Super, lubię takie smaki!

    ReplyDelete