19 March 2015

SMAROWIDŁO Z TUŃCZYKA






To jedna z moich ulubionych past do pieczywa. Oczywiście z tuńczykiem. 

Dodatkami są suszone pomidory, serek czosnkowy, świeży ogórek i dużo szczypiorku. 

Komponuje się idealnie.



One of my favorite past for bread, of course, with tuna. Additives are dried tomatoes, garlic cheese, 

fresh cucumber and lots of chives.





puszka tuńczyka

pół ogórka

szczypiorek

2 łyżki serka czosnkowego

pieprz

sól / vegeta

odrobina cukru

4 suszone pomidory


Rozdrabniamy tuńczyka widelcem, dodajemy serek czosnkowy, pokrojony w kostkę ogórek, 

posiekany szczypiorek, posiekane suszone pomidory. Doprawiamy do smaku, solą, pieprzem

 i cukrem. 







10 comments:

  1. Bardzo fajny przepis ! Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty rybne, wiec w ten weekend wyproboje ten przepis :D Pozdrawiam i udanego weekendu !

    ReplyDelete
  2. ale jestem głodna jak na to patrzę!

    ReplyDelete
  3. Pasty z tuńczyka zawsze w modzie :)

    ReplyDelete
  4. ooo to to co tygryski lubią najbardziej <3

    ReplyDelete
  5. Uwielbiam pasty z ryb, szczególnie z makreli i tuńczyka. Twoja pasta wygląda wspaniale :)

    ReplyDelete