To jedna z moich ulubionych past do pieczywa. Oczywiście z tuńczykiem.
Dodatkami są suszone pomidory, serek czosnkowy, świeży ogórek i dużo szczypiorku.
Komponuje się idealnie.
One of my favorite past for bread, of course, with tuna. Additives are dried tomatoes, garlic cheese,
fresh cucumber and lots of chives.
puszka tuńczyka
pół ogórka
szczypiorek
2 łyżki serka czosnkowego
pieprz
sól / vegeta
odrobina cukru
4 suszone pomidory
Rozdrabniamy tuńczyka widelcem, dodajemy serek czosnkowy, pokrojony w kostkę ogórek,
posiekany szczypiorek, posiekane suszone pomidory. Doprawiamy do smaku, solą, pieprzem
i cukrem.
Bardzo fajny przepis ! Uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty rybne, wiec w ten weekend wyproboje ten przepis :D Pozdrawiam i udanego weekendu !
ReplyDeleteLubię takie smarowidła :)
ReplyDeleteale jestem głodna jak na to patrzę!
ReplyDeletePasty z tuńczyka zawsze w modzie :)
ReplyDeleteooo to to co tygryski lubią najbardziej <3
ReplyDeleteWspaniałe! Tylko smarować ;)
ReplyDeleteUwielbiam pasty z ryb, szczególnie z makreli i tuńczyka. Twoja pasta wygląda wspaniale :)
ReplyDeleteUwielbiam !!!
ReplyDeletepyszna :)
ReplyDeleteBardzo smakowita!
ReplyDelete