Klasyk.
Nie muszę chyba pisać, ze tosty zawsze kojarzą się nam z pieczarkami i żółtym serem.
Wróciłam do korzeni i zaserwowałam sobie oldschoolowy lunch.
s k ł a d n i k i :
bagietka lub chleb tostowy
łyżka masła
pieprz
sól
pieczarki
ser żółty typu sokół
rukola
Tosty... Klasyka :) Twoje są zdecydowanie bardziej wytworne niż te praktykowane przeze mnie najczęściej - z serem i ketchupem ;)
ReplyDelete;] oj tam oj tam:)
DeleteKlasyka gatunku, najlepsza jaka może być ;) Zapraszam do dodania wpisu do mojej akcji Pieczarkowy Tydzień 2014 :)
ReplyDeleteChętnie się pobawię, ale teraz raczej będzie to niemożliwe, nie gotuję jeszcze chyba z tydzień, a czytałam, ze akcja się niedługo kończy.
DeleteHej, mnie chodziło m.in. konkretnie o ten wpis, wszak są na tostach pieczarki ;) Pozdrawiam ciepło i zapraszam do dodania.
DeleteChetnie zjadłabym teraz takiego tościka :))) Tym bardziej, że rukolę uwielbiam :)))
ReplyDeleteMiłego dnia
:) heh ja też!
Deletedlaczego ja zawsze czytam tego bloga PO posiłku!?:D Pycha!
ReplyDeleteMarcelo to jest bardzo dobre pytanie:)
DeletePozdrowienia:)
Zaiste oldschool, ale jak pięknie podany :-)
ReplyDeletePyszności... jak zwykle u Ciebie :))
ReplyDeletePozdrawiam.....
Zacne tosty ! <3
ReplyDeletetosty tosty :) na śniadanie jak znalazł, szybko i pysznie :)
ReplyDeleteOjej przepysznie wyglądają te tosty!
ReplyDeleteale smaczne - muszę je zrobić:)
ReplyDeleteA może ktoś mi zrobi na jutrzejsze śniadanko :) ?
ReplyDeleteWspaniała przekąska - uwielbiam takie zapiekanki :) Pycha! :)
ReplyDelete