23 April 2014

Tosty z pieczarkami i rukolą






Klasyk. 

Nie muszę chyba pisać, ze tosty zawsze kojarzą się nam z pieczarkami i żółtym serem. 

Wróciłam do korzeni i zaserwowałam sobie oldschoolowy lunch.




s k ł a d n i k i :

bagietka lub chleb tostowy

łyżka masła

pieprz 

sól

pieczarki

ser żółty typu sokół

rukola












17 comments:

  1. Tosty... Klasyka :) Twoje są zdecydowanie bardziej wytworne niż te praktykowane przeze mnie najczęściej - z serem i ketchupem ;)

    ReplyDelete
  2. Klasyka gatunku, najlepsza jaka może być ;) Zapraszam do dodania wpisu do mojej akcji Pieczarkowy Tydzień 2014 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chętnie się pobawię, ale teraz raczej będzie to niemożliwe, nie gotuję jeszcze chyba z tydzień, a czytałam, ze akcja się niedługo kończy.

      Delete
    2. Hej, mnie chodziło m.in. konkretnie o ten wpis, wszak są na tostach pieczarki ;) Pozdrawiam ciepło i zapraszam do dodania.

      Delete
  3. Chetnie zjadłabym teraz takiego tościka :))) Tym bardziej, że rukolę uwielbiam :)))
    Miłego dnia

    ReplyDelete
  4. dlaczego ja zawsze czytam tego bloga PO posiłku!?:D Pycha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marcelo to jest bardzo dobre pytanie:)
      Pozdrowienia:)

      Delete
  5. Zaiste oldschool, ale jak pięknie podany :-)

    ReplyDelete
  6. Pyszności... jak zwykle u Ciebie :))
    Pozdrawiam.....

    ReplyDelete
  7. tosty tosty :) na śniadanie jak znalazł, szybko i pysznie :)

    ReplyDelete
  8. Ojej przepysznie wyglądają te tosty!

    ReplyDelete
  9. ale smaczne - muszę je zrobić:)

    ReplyDelete
  10. A może ktoś mi zrobi na jutrzejsze śniadanko :) ?

    ReplyDelete
  11. Wspaniała przekąska - uwielbiam takie zapiekanki :) Pycha! :)

    ReplyDelete